Tort Jamaica
Jamaica tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 331 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 15 și costă 66 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 32%. Rețete similare sunt Agua De Jamaica, Jamaica Margaritas, și Agua De Jamaica (ceai de Hibiscus).
Instrucțiuni
Se amestecă împreună zahăr, ulei vegetal, nuci pecan, făină și banane într-o tigaie de 13 x 9 inch. Se amestecă ouăle, ananasul (cu suc), vanilia, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Se amestecă bine. Nu zdrobiți bananele.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 grade C) timp de 60 de minute sau până când se fac testele de tort.