Tort Italian De Ciocolată
Tortul italian de ciocolată este un vegetarian desert. Această rețetă servește 12 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 473 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bicarbonat de sodiu, nuci pecan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Cremă Italiană De Ciocolată, Tort Italian de ciocolată pentru # BundtBakers, și Tort Italian Fără Făină De Ciocolată-Migdale.
Instrucțiuni
Bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide; pus deoparte.
Bateți untul și scurtați până devine cremos; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Combinați făina, cacao și bicarbonatul de sodiu; adăugați la amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă nuca de cocos, pecanele tocate și vanilia. Îndoiți albușurile de ou.
Se toarnă aluatul în 3 torturi rotunde de 8 inci unse și făinate.
Coaceți la 325 timp de 25 până la 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute.
Îndepărtați straturile de tort pe rafturile de sârmă și răciți complet.
Întindeți glazura de brânză cremă de ciocolată între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva ( jumătate de sticlă). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.