Irish Pound Cake este o rețetă Europeană care servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 80g de proteine, 291g de grăsime, și un total de 5409 calorii. Pentru $ 8.73 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați Buzdugan măcinat, cremă de brânză, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Încercați Tort Irlandez Cu Cremă, Tort De Ciocolată Cu Cremă Irlandeză, și Tort de mere irlandez cu sos de caramel de whisky irlandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Bateți untul și crema de brânză cu un mixer electric într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase. Bateți zahărul până se omogenizează bine. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați ouăle la temperatura camerei pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul. Bateți în cele 2 linguri de făină cu ultimul ou. Se amestecă restul de 2 căni de făină până se combină; se amestecă mac, vanilie și whisky.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Whisky
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
4
Se toarnă în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.