Tort glazurat cu lămâie

Tort glazurat cu lămâie
Tortul glazurat cu lămâie și fluture ar putea fi exact desertul pe care îl căutați. Vă urmăriți silueta? Această rețetă fără lactate are 221 de calorii , 3 g de proteine și 4 g de grăsimi per porție. Această rețetă are 16 porții și costă 32 de cenți per porție. O persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită apă, coajă de lămâie, ouă și gelatină de lămâie. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este îmbunătățibil. Încercați Tortul glazurat cu lămâie și afine , Tortul ricotta glazurat cu lămâie și madeleine glazurate cu lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, combinați mixul pentru prăjitură, gelatina, ouăle, apa și uleiul. Bateți la viteză mică timp de 1 minut. Bateți la viteză medie timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Bomboane RuntsBomboane Runts
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se toarnă într-o tavă tubulară cu diametrul de 25 cm, unsă și tapetată cu făină.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Coaceți la 175°C timp de 38-42 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă și a o pune pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Combinați ingredientele glazurii; stropiți peste prăjitura caldă. Răciți complet înainte de a o tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista