Tortul glazurat cu lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 314 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Un amestec de amestec de tort de lămâie, ulei vegetal, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 12%. Încercați Tort De Lămâie Glazurat, Tort Bundt Cu Lămâie Glazurată, și Tort De Lămâie Glazurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort și amestecul de gelatină. Faceți o fântână în centru și turnați ulei, 1/2 cană de apă și ouă. Bateți la viteză mică până se amestecă. Răzuiți bolul și bateți 4 minute la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Apă
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Pentru a face glazura: într-un castron mediu, combinați sucul de lămâie și zahărul cofetarilor. Bateți în untul topit și 1 lingură de apă. Faceți găuri în partea de sus a tortului și turnați glazura peste.