Tort Garbanzo Cu Condimente Portocalii

Tort Garbanzo Cu Condimente Portocalii
Tortul garbanzo cu condimente portocalii durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 163 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo servește 6 și costă 46 de cenți pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, fasole garbanzo, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, care nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort De Fasole Garbanzo Cu Portocale De Ciocolată (Fără Gluten), Tort Cu Condimente Portocalii, și Tort Cu Condimente Portocalii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie pătrată de 8 inci sau tapetați cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Procesați fasolea garbanzo într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați scorțișoară și cuișoare și pulsați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
4
Adăugați ouă, zahăr, praf de copt și coajă de portocală; procesați până se combină. Se amestecă sucul de portocale în amestecul de garbanzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
ZahărZahăr
OuăOuă
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Scoateți tortul din tigaie și răciți complet pe o grătar înainte de a tăia în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista