Tort galben cu glazură de smântână de ciocolată
Tort galben cu glazură de smântână de ciocolată este un vegetarian desert. Această rețetă servește 10. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 581 calorii. Această rețetă este plăcută de 71 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, smântână, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu strat galben cu glazură de ciocolată-smântână, Tort cu strat galben cu glazură de ciocolată-smântână, și Cupcakes Galbene Cu Glazură De Smântână De Ciocolată Și Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați două tigăi de tort din metal de 9 de 2 inci cu spray de copt adăugat cu făină sau grăsime cu unt/scurtare și făină.
Se amestecă împreună făina, praful de copt și sarea și se fixează aside.In un bol de amestecare a standului, bateți untul la viteză medie mare până când este ușor și cremos. Bate în vanilie. Adăugați treptat zahărul, răzuind părțile laterale ale vasului o dată sau de două ori și bătând aproximativ 5 minute sau până când este ușor și cremos.
Adăugați ouă pe rând și continuați să bateți încă un minut sau două, răzuind părțile laterale ale bolului. Reduceți viteza la minim și adăugați laptele, apoi adăugați alternativ făina și smântâna. Când făina este complet încorporată, împărțiți uniform între tigăi.
Coaceți pe raftul central timp de aproximativ 35 de minute sau până când prăjiturile revin când sunt atinse și o culegere introdusă iese umedă crumbs.To faceți glazura, amestecați untul, pudra de cacao și 2 1/2 cești de zahăr pentru confecții până când se reunesc.
Adăugați puțină sare. Aduceți viteza mixerului de la mic la mare, răzuind părțile laterale ale bolului, până se amestecă bine, apoi adăugați treptat smântâna.
Adăugați lapte. Gustați și adăugați restul de 1/2 cană de zahăr cofetari dacă simțiți că aveți nevoie de el.