Tort Fudge" Fancifill"
Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 303 calorii. Această rețetă de la Cookie Madness are 74 de fani. Un amestec de unt, amidon de porumb, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rețetă de tort cu ciocolată Fudge (mega tort cu ciocolată Fudge), Tort Mocha Fudge Bundt cu glazură Mocha Fudge, și Tort Cu Fudge Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și pulverizați o tigaie metalică de 9 de 13 inci cu spray de copt adăugat cu făină.Faceți mai întâi umplutura albă. Într-un bol de amestecare, bateți împreună crema de brânză, untul, zahărul, amidonul de porumb, laptele și vanilia până când sunt cremoase și netede.
Adăugați oul și bateți până se amestecă. Pune deoparte.Pregătiți amestecul de tort folosind instrucțiunile de pe partea laterală a cutiei de amestec de tort.
Se toarnă jumătate din amestecul de tort în tigaie, se toarnă amestecul alb cât mai uniform posibil deasupra, se toarnă restul de aluat de tort peste alb.
Coaceți pe raftul central timp de 30 până la 33 de minute (sau timpul acordat pe cutie) sau până când tortul apare setat.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.Faceți glazura de ciocolată. Într-un bol mare de amestecare, amestecați untul, smântâna zahăr, cacao, sare și 2 linguri de smântână cât puteți, apoi bateți cu un mixer de mână până când este pastos și gros. Continuați să adăugați crema rămasă până obțineți o consistență frumoasă, netedă, răspândită.
Se întinde peste tort și se răcește.