Tort Fudge cu sos de caju-Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Fudge cu sos de caju-Caramel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 252 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de caramele, jumătăți de caju, amestec de tort cu ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Caju Caramel Fudge, Caramel Caju Fudge, și Plăcintă Cu Înghețată De Caju-Fudge-Caramel.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F (325 de grade F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți și făinați ușor tava de tort cu tub canelat de 12 căni sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaia cu tub canelat. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește 15 până la 30 de minute.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți caramelele și laptele evaporat la foc mic, amestecând frecvent, până când caramelele sunt topite. Se amestecă caju.
Serviți felii de tort cald acoperite cu sos cald de caju-caramel. Păstrați tortul acoperit slab. Acoperiți și refrigerați orice sos de caramel rămas.