Tort Espresso-Nuc
Tortul Espresso-nuc este un vegetarian desert. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. O porție conține 285 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr brun, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Espresso Cu Nucă De Ciocolată, Artar - Nuc Espresso Torte, și Cratiță Espresso Nuc Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o tigaie pătrată de 8 inci cu spray de gătit și praf cu 2 lingurițe de făină.
Combinați zahărul brun, nucile, scorțișoara și 1 linguriță de granule espresso într-un castron mic.
Așezați untul într-un castron mare pentru microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 1 minut sau până când untul se topește.
Adăugați zahăr granulat, amestecând cu un tel.
Adăugați ouă; se amestecă bine. Se amestecă iaurtul, vanilia, bicarbonatul de sodiu și sarea. Lingurați ușor 1 1/3 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină și 2 lingurițe de pudră de espresso, amestecând doar până se omogenizează (nu exagerați).
Întindeți jumătate din aluat în tigaia pregătită și presărați cu jumătate din amestecul de zahăr brun. Întindeți cu grijă aluatul rămas peste amestecul de zahăr brun și presărați cu amestecul de zahăr brun rămas.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă.