Tort Dulce De Porumb Mexican

Tort Dulce De Porumb Mexican
Tortul dulce de porumb Mexican necesită în jur 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 19. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 343 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, boabe de porumb, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură mexicană. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort Mexican De Porumb Dulce, Tort Mexican De Porumb Dulce, și Imitator Chi-Chi Mexican tort de porumb dulce.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de copt de 10x15 inci. Cernem făina, praful de copt, scorțișoara și sarea împreună într-un castron. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Bateți untul și zahărul împreună cu un mixer electric într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase. Amestecați ouăle în amestec pe rând. Se amestecă laptele condensat și laptele evaporat în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se adaugă amestecul de făină și se amestecă până se încorporează. Îndoiți boabele de porumb în aluat, amestecând suficient pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Se toarnă aluatul în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 40 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 68 de dolari.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții19
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista