Tort Dulce De Căpșuni
Această rețetă servește 16 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 270 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Un amestec de zahăr pudră, amestec de prăjituri, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort alb cu umplutură de căpșuni și glazură de cremă de unt de vanilie de căpșuni, Tort Scratch Strawberry Layer Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, și Prajitura sanatoasa cu capsuni cu glazura de capsuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Combinați amestecul de tort și amestecul de gelatină uscată într-un castron mare.
Adăugați ouă, ulei, apă și 3/4 cană căpșuni; bate cu mixerul până se omogenizează bine.
Se toarnă în 2 tigăi rotunde de 9 inci unse și făinate.
Coaceți 30 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Prăjituri răcoroase în tigăi 10 min.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă; se răcește complet. Între timp, scurgeți căpșunile rămase.
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul până când este cremoasă. Bateți treptat în zahăr.
Adăugați fructe de padure scurse; se amestecă bine.
Bateți în biciul rece. Stivați straturile de tort pe farfurie, răspândind 1 cană amestec de bici rece între straturi. Înghețați partea superioară și laterală cu amestecul de bici rece rămas. A se păstra la frigider.