Tort Dulce De Cireșe Poloneze

Tort Dulce De Cireșe Poloneze
Dulce tort de cireșe polonez este un vegetarian desert. Această rețetă servește 14 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 139 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. 13 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină, bicarbonat de sodiu, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Dulce De Cireșe De Vanilie, Tort De Lapte Dulce De Cireșe, și Tort De Miere Polonez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un bol de amestecare, bateți 1 cană de zahăr, făină, praf de copt și bicarbonat de sodiu împreună până când sunt combinate uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Gătiti și amestecați cireșele fără sâmburi în unt până când sunt fragede, stropindu-le cu 1 lingură de zahăr, 8 până la 10 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Formați un puț în centrul ingredientelor uscate și turnați 1/2 cană ulei de măsline, ouă și iaurt; folosiți degetele pentru a amesteca ușor ingredientele lichide în amestecul de făină pentru a face un aluat moale. Răzuiți aluatul într-un vas de copt de 9x12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Stropiți aluatul cu 1 lingură de ulei de măsline și acoperiți cu cireșele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul este setat și auriu deasupra, aproximativ 40 de minute. O scobitoare introdusă în centrul tortului trebuie să iasă curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista