Tort Dulce De Cireșe Poloneze
Dulce tort de cireșe polonez este un vegetarian desert. Această rețetă servește 14 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 139 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. 13 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină, bicarbonat de sodiu, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Dulce De Cireșe De Vanilie, Tort De Lapte Dulce De Cireșe, și Tort De Miere Polonez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un bol de amestecare, bateți 1 cană de zahăr, făină, praf de copt și bicarbonat de sodiu împreună până când sunt combinate uniform.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Gătiti și amestecați cireșele fără sâmburi în unt până când sunt fragede, stropindu-le cu 1 lingură de zahăr, 8 până la 10 minute. Pune deoparte.
Formați un puț în centrul ingredientelor uscate și turnați 1/2 cană ulei de măsline, ouă și iaurt; folosiți degetele pentru a amesteca ușor ingredientele lichide în amestecul de făină pentru a face un aluat moale. Răzuiți aluatul într-un vas de copt de 9x12 inci.
Stropiți aluatul cu 1 lingură de ulei de măsline și acoperiți cu cireșele.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul este setat și auriu deasupra, aproximativ 40 de minute. O scobitoare introdusă în centrul tortului trebuie să iasă curată.