Dublu tort de marmura de ciocolata ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Acest desert are 490 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină, sare, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort dublu de marmură de ciocolată, Tort De Marmură De Ciocolată, și Tort De Marmură De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o făină o tigaie cu tub de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Combinați 1/3 cană de coca și 1/2 cană de zahăr alb și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
2
Într-un castron mare, bateți albușurile până se înțepenesc și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un alt castron, cremă untul cu 1 cană de zahăr și zahărul brun. Bateți gălbenușurile, apoi vanilia și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Smântână
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-un alt castron, amestecați făina, cacao, sarea și bicarbonatul de sodiu. Bateți în amestecul de cremă. Amestecați aproximativ 1/3 din albușurile de ou în aluat pentru a-l ușura și apoi pliați restul ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Albușuri De Ou
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Întindeți aproximativ 1/4 din aluat într-o tigaie cu tub unsă și făinată și presărați cu aproximativ 1/3 din amestecul de cacao-zahăr. Continuați să repetați straturile, terminând cu aluatul. Cu un cuțit, rotiți ușor amestecul de aluat și cacao împreună
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Pudră De Cacao
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
6
Coaceți la 325 grade F (175 grade C) timp de 1 3/4 ore sau până când se testează cu o scobitoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
7
Lăsați să se răcească pe un raft. Face 16 până la 20 de porții.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), 2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, 10 Căni De Apă Rece, împărțite, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Moscato Dasti
Crema Sherry, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegerile mele de top pentru tortul de marmură. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.