Tort Dublu-Ciocolată Stratificat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Torte cu strat dublu de ciocolată. Această rețetă face 50 de porții cu 67 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica mix tort de ciocolata, rece bici biciuit topping, căpșuni, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Dublu De Ciocolată, Tort Dublu De Ciocolată, și Tort Dublu Mousse De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.ungeți ușor două tigăi rotunde de 9 inci. Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet. Se amestecă ciocolata.
Se toarnă uniform în tigăile pregătite.
Coaceți 30 până la 35 min. sau până când scobitoarea din lemn introdusă în centre iese curată. Se răcește în tigăi pe grătar 10 min. Slăbiți prăjiturile de pe părțile laterale ale tigăilor. Răsturnați prăjiturile pe rafturi; îndepărtați ușor tigăile. Se răcește complet prăjiturile.
Tăiați prăjiturile orizontal în jumătate cu cuțitul zimțat.
Așezați unul dintre straturile de tort de jos pe farfuria de servire; se întinde cu aproximativ 2 linguri. din gem. Se acoperă cu straturi de 1/2 cană de căpșuni și 1 cană de topping bătut. Repetați straturile de două ori. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Se presară cu zahăr pudră. A se păstra la frigider.