Tort din șifon de marmură umedă
Moist Marble Chiffon Cake ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Această rețetă face 14 porții cu 314 calorii , 5 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert la preț foarte rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână cacao pentru copt, coajă de portocală, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor nu tocmai excelent de 20% . Încercați Tort cu șifon cu marmură , Tort cu șifon cu marmură și tort șifon cu marmură Choco-vanilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Într-un castron mare, amestecați cacaoa, apa clocotită, 3 linguri de zahăr și 2 linguri de ulei; misto. si pune deoparte.
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt, sarea și zahărul rămas. Într-un alt castron, bateți gălbenușurile, apa și uleiul rămas.
Adăugați la ingredientele uscate; bate pana se omogenizeaza bine. Într-un alt castron, bate albușurile spumă și crema de tartru până se formează vârfuri tari; se pliază în aluat.
Scoateți 2 căni de aluat; se amestecă în amestecul de cacao. La aluatul rămas, adăugați coajă de portocală. Alternativ, turnați aluatul într-o lingură neunsă de 10 inchi. tigaie tub. Învârtiți cu un cuțit.
Turnați ușor cu lingură într-un 10 inchi neuns. tigaie tub.
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta pungile de aer.
Coaceți pe grătarul cel mai de jos al cuptorului la 325° timp de 70-75 de minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Întoarceți imediat tigaia; se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Treceți un cuțit în jurul tubului lateral și central al tigaii.
Scoateți tortul pe o farfurie de servire.
Pentru glazură, într-un castron mic, combinați zahărul, untul și suficient suc de portocale pentru a obține consistența dorită de stropire.
Se adauga coaja de portocala;
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, vinul de porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "