Tort din Pădurea Neagră cu glazură de frișcă

Tort din Pădurea Neagră cu glazură de frișcă
Tortul din Pădurea Neagră cu glazură de frișcă necesită aproximativ 38 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 36 de porții cu 263 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, cremă de brânză, frișcă fără lactate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort din Pădurea Neagră cu glazură de frișcă, Tort Din Pădurea Neagră Cu Glazură De Mousse De Ciocolată-Migdale, și Tort De Brânză Cremă Din Pădurea Neagră.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. tapetați o tigaie mini-cupcake cu 36 de mini căptușeli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
2
Într-un bol de amestecare rezistent, amestecați toate ingredientele uscate. Odată amestecat bine, adăugați toate ingredientele umede, cu excepția apei clocotite. Odată ce toate amestecate împreună, adăugați încet apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Pentru umplutura de cireșe: puneți toate ingredientele într-o cratiță la foc mediu. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 1 minut. Când umplutura este gata, ar trebui să fie groasă ca marmelada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Pentru umplutura de cremă de brânză: într-un castron mic, bateți crema de brânză cu un mixer manual până devine pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Adăugați toate celelalte ingrediente până când sunt complet combinate. Se răcește în frigider până când este gata de utilizare.
6
Pentru asamblare: umpleți garniturile de cupcake cu două treimi din drum cu aluatul. Lingură 1 linguriță umplutură de cremă de brânză și 1 linguriță umplutură de cireșe deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
7
Coaceți până când tortul revine după ce îl atingeți, aproximativ 22 de minute. Când cupcakes-urile sunt gata, scoateți-le din tigaie și puneți-le pe o tavă pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Bateți frișca care nu este lactată într-un bol de amestecare rezistent, cu un accesoriu pentru bici, până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
9
Așezați frisca într-o pungă de patiserie și, când cupcakes-urile sunt complet răcite, pipetați o cantitate generoasă de glazură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
10
Se ornează cu așchii de ciocolată și cireșe maraschino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe MaraschinoCireșe Maraschino
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
DificultateExpert
Gata În38 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista