Tort Delicios De Lămâie

Tort Delicios De Lămâie
Această rețetă servește 30 și costă 29 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 113 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați budinca instant cu aromă de lămâie jell-o, topping cu bici rece, gelatină cu aromă de lămâie jell-O și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Delicios De Lămâie, Tort Delicios Cu Lămâie, și Tort Delicios Cu Strat De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați straturile de tort, cu părțile superioare în sus, în 2 tigăi rotunde curate de 9 inci. Pierce prăjituri cu furculiță mare la intervale de 1/2 inch.
2
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se toarnă cu grijă peste straturile de tort. Refrigerați 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3
Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mare cu biciul 2 min.; se amestecă biciul rece. Înmuiați 1 tigaie de tort în apă caldă 10 sec.; desfaceți pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Se întinde cu aproximativ 1 cană amestec de budincă. Desfaceți al doilea strat de tort; așezați cu grijă pe primul strat de tort. Înghețați partea superioară și partea laterală a tortului cu amestecul de budincă rămas. La frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista