Tort De Șofran De Vacanță
Tortul de șofran de vacanță necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 14 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 130 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr, ou, zahăr perlat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 14%. Rețete similare includ Ingredientul Secret (șofran): salată de vinete prăjite cu iaurt de șofran, Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, și Tort De Șofran Cu Unt.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți untul și tot zahărul, cu excepția a 1 linguriță, într-un castron; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos (aproximativ 5 minute).
Adăugați oul; bate până se combină bine.
Încălziți laptele într-o oală mică la foc mediu. Zdrobiți șofranul cu restul de 1 linguriță de zahăr într-un mortar sau un vas mic.
Scoateți laptele de pe foc; adăugați zahăr șofran în oală și amestecați. Acoperiți și lăsați să se absoarbă 5 minute.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron.
Adăugați amestecul de făină și amestecul de lapte alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină, amestecând bine după fiecare adăugare. Se amestecă stafidele.
Răzuiți aluatul într-o tigaie rotundă de 8 inci ușor unsă. Aranjați migdalele deasupra aluatului; presărați uniform cu zahăr perlat.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când testerul introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți tortul din tigaie. Se răcește complet pe grătar.
Aflați despre șofran: aceste stigme galben-portocalii dintr-un crocus mic violet alcătuiesc cel mai scump condiment din lume, deoarece necesită extrem de multă muncă-fiecare floare oferă doar trei stigme, care trebuie culese manual, apoi uscate. Din fericire, un pic de șofran merge mult. Acest condiment este integrat în multe feluri de mâncare tradiționale, cum ar fi chiflele suedeze de șofran menționate, risotto milanese, bouillabaisse și paella. Șofranul pudră își pierde aroma și poate fi adesea adulterat cu imitații. Cumpărați o cantitate mică de fire de înaltă calitate și zdrobiți sau abrupți chiar înainte de utilizare. Păstrați șofranul etanș într-un loc răcoros și întunecat.