Tort de șifon portocaliu cu umplutură de plăcintă cu gheață portocalie

Nevoie de o desert fără lactate? Tortul cu sifon portocaliu cu umplutură de plăcintă cu gheață portocalie ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 221 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ulei vegetal, zahăr, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de sifon portocaliu cu umplutură portocalie și bezea, Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, și Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un bol de amestecare. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină; adăugați ulei, gălbenușuri de ou și suc de portocale. Bateți la viteză medie-mare cu un mixer electric 3 până la 4 minute sau până se omogenizează. Se amestecă coaja.
Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteză medie-mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor în amestecul de făină. Puneți aluatul uniform în 3 torturi rotunde de 9 inci unse și făinate.
Coaceți la 350 timp de 18 până la 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe grătar 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi.
Întindeți umplutura de plăcintă cu gheață portocalie uniform între straturi și deasupra tortului. Acoperiți tortul și răciți cel puțin 4 ore.
Întindeți glazura de unt portocaliu uniform în jurul părților laterale. (Tort pot fi congelate până la 1 lună complet asamblate.)
Notă: aluatul de tort poate fi copt în 3 (10 inci) rotunde cakepans sau 2 (13-x 9 inci) tigăi de copt timp de 15 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.