Tortul de șifon cu rubarbă de căpșuni este un vegetarian desert. O porție conține 248 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 1,84 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână praf de copt, apă, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 55 de minute. Este perfect pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort de sifon portocaliu cu gem de rubarbă, Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, și Tort De Șifon Cu Căpșuni Și Cremă De Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, sarea și 1/2 cană de zahăr granulat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Adăugați ulei, gălbenușuri de ou, căpșuni curățate și culoarea alimentelor. Bateți cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 2 minute sau până se amestecă; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Culoarea Alimentelor
Gălbenuș De Ou
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
3
Spălați și uscați bătăile. Într-un castron mediu, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 1 minut 30 de secunde sau până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 3/4 cană de zahăr granulat. Bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți o treime din amestecul de albuș de ou în aluatul de gălbenuș de ou ușor, dar bine. Îndoiți amestecul de albuș de ou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Se toarnă într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci. Atingeți pan pe contor pentru a elimina bulele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
5
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe sticlă sau pâlnie rezistentă la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Pâlnie
Tigaie
6
Lăsați să stea aproximativ 2 ore sau până când tortul este complet rece.
7
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți rubarba, coaja de lămâie, 1/4 cană zahăr granulat și apa la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe până se înmoaie și se fierbe, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Coaja De Lamaie
Rubarbă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc; se lasă deoparte să se răcească, aproximativ 30 de minute. Se amestecă căpșunile sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
9
Într-un castron mediu, bateți 1/2 cană de frișcă și 1 lingură de zahăr pudră până se formează vârfuri tari. Îndoiți în 1/2 cană din amestecul răcit de căpșuni-rubarbă. Rezervați amestecul rămas pentru blatul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Căpșuni
Rubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Așezați tortul cu partea superioară în jos pe platoul de servire.
11
Tăiați stratul de 1 inch deasupra tortului; pus deoparte.
12
Tăiați tunelul în tort de 1 inch adâncime și 1 inch lățime; aruncați resturile de tunel. Umpleți tunelul cu amestec de cremă de căpșuni-rubarbă. Înlocuiți partea de sus a tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Rubarbă
Cremă
13
Pentru a face glazură, amestecați împreună restul de 1/2 cană de frișcă și zahărul pudră rămas (aproape 1 1/2 cană) într-un castron mediu până se omogenizează. Lingura glazura peste partea de sus a tort, lăsându-l să curgă în jos parte. Se acoperă cu amestec rezervat de căpșuni-rubarbă chiar înainte de servire.