Tort de înghețată roșu, alb și albastru

Tort de înghețată roșu, alb și albastru
Tortul de înghețată roșu, alb și albastru este un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 42 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Tort de înghețată roșu, alb și albastru, Tort de înghețată roșu, alb și albastru, și Tort De Înghețată Cu Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o tigaie cu formă de arc de 9 inci în congelator până când este foarte rece, cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Faceți sorbetul de căpșuni (sau bateți sorbetul premade, înghețat până se omogenizează într-un mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
SorbetSorbet
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Scoateți tigaia cu formă de arc din congelator și scoateți imediat sorbetul. Lucrând rapid, folosiți partea din spate a unei linguri sau a unei spatule offset pentru a netezi sorbetul într-un strat uniform, de aproximativ 1 inch înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
4
Presărați uniform cu 1/4 cană de pesmet sau ghimbir confiat, acoperiți bine cu folie de plastic și congelați până la fermitate, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
Firimituri De FursecuriFirimituri De Fursecuri
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Repetați procesul cu înghețata de lămâie și încă 1/4 cană de firimituri sau ghimbir confiat, congelând 1 oră. Finalizați cu sorbetul de afine, topping cu ultima 1/4 cană de firimituri sau ghimbir confiat. Acoperiți bine cu folie de plastic și congelați până se fixează, cel puțin două ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
AfineAfine
înghețatăînghețată
SorbetSorbet
LămâieLămâie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Răciți o farfurie de servire sau un suport de tort în congelator.
7
Chiar înainte de servire, desfaceți tortul: încălziți lama unei spatule offset sau a unui cuțit în apă fierbinte de la robinet, apoi ștergeți-o uscată. Rulați lama în jurul marginii interioare a tigaiei, apoi deblocați și îndepărtați părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
CuțitCuțit
TigaieTigaie
8
Așezați farfuria răcită sau suportul pentru tort cu capul în jos deasupra tigaiei pentru tort și răsturnați totul, astfel încât tortul să se sprijine pe farfurie. Reîncălziți cuțitul și aliniați-l ușor între fundul tigaiei și tort pentru a îndepărta fundul tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuțitCuțit
9
Se ornează cu o crenguță de mentă și se servește cu frișcă și fructe de pădure proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Fructe De PadureFructe De Padure
MentăMentă
10
Notă: dacă întregul tort nu este mâncat într-o singură ședință, imediat după feliere, înfășurați-l bine cu folie de plastic și puneți-l înapoi în congelator. Acest lucru va ajuta la prevenirea topirii și înghețării, ceea ce poate strica textura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista