Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de înghețată Macaroon. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 283 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de albușuri de ou, ciocolată semi-dulce de brutar, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Înghețată De Casă, Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, și Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Scoateți janta din tigaia cu arc de 9 inci; acoperiți fundul cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Combinați 1 buc. nucă de cocos, zahăr, făină și albușuri de ou. Se amestecă 1 oz. ciocolata tocata marunt; apăsați pe partea de jos a tigaie springform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi în Formă De Inimă
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
4
Coaceți 20 min. sau până când centrul crustei este uscat și marginea este maro auriu; se răcește complet. Între timp, întindeți nuca de cocos rămasă pe fundul tigaiei de 15x10x1 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți 10 până la 12 min. sau până se rumenesc, amestecând ocazional. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Rezervați 2 Linguri. nucă de cocos prăjită; așezați nuca de cocos prăjită rămasă într-un castron mare. Se toacă fin 2-1 / 2 oz. din ciocolata rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați cu înghețată la nucă de cocos în castron; se amestecă bine. Atașați janta la partea inferioară a tăvii cu arc. Lingură amestec de înghețată peste crustă. Congelați 4 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Stropi în Formă De Inimă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Topiți restul de 1/2 oz. ciocolată; stropiți peste desert chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.