Tort De Înghețată Macaroon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de înghețată Macaroon. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 283 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de albușuri de ou, ciocolată semi-dulce de brutar, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Înghețată De Casă, Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, și Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Scoateți janta din tigaia cu arc de 9 inci; acoperiți fundul cu hârtie pergament.
Combinați 1 buc. nucă de cocos, zahăr, făină și albușuri de ou. Se amestecă 1 oz. ciocolata tocata marunt; apăsați pe partea de jos a tigaie springform.
Coaceți 20 min. sau până când centrul crustei este uscat și marginea este maro auriu; se răcește complet. Între timp, întindeți nuca de cocos rămasă pe fundul tigaiei de 15x10x1 inci.
Coaceți 10 până la 12 min. sau până se rumenesc, amestecând ocazional. Se răcește complet.
Rezervați 2 Linguri. nucă de cocos prăjită; așezați nuca de cocos prăjită rămasă într-un castron mare. Se toacă fin 2-1 / 2 oz. din ciocolata rămasă.
Adăugați cu înghețată la nucă de cocos în castron; se amestecă bine. Atașați janta la partea inferioară a tăvii cu arc. Lingură amestec de înghețată peste crustă. Congelați 4 ore sau până când este ferm.
Topiți restul de 1/2 oz. ciocolată; stropiți peste desert chiar înainte de servire.
Se presară cu nucă de cocos rezervată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.