Tort De Înghețată Cu Morcovi
Această rețetă face 8 porții cu 3115 calorii, 55g de proteine, și 175g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.32 pe portie, această rețetă acoperă 74% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nuci de hickory, sare, glucoză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 7 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Tort De Înghețată De Casă, Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, și Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: scobitori bandă de mascare
Într-un vas de ajutor pentru bucătărie, cu atașament cu palete, adăugați uleiul și zahărul.
Se amestecă bine, aproximativ 1 minut.
Adăugați ouăle în castron și amestecați. Odată ce ouăle sunt amestecate, se cerne ingredientele uscate și se adaugă în castron.
Se amestecă până se încorporează. Când făina a fost amestecată, adăugați morcovii, ananasul scurs și nucile.
Se amestecă bine, răzuind părțile laterale ale bolului.
Se toarnă amestecul pe o tavă de dimensiuni complete, care a fost căptușită cu un silpat.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și coaceți până se rumenesc, aproximativ 10 minute, rotind la jumătatea drumului.
Răciți tortul la temperatura camerei, apoi puneți-l în congelator pentru a se răci.
Puneți laptele, smântâna, jumătate din zahăr, glucoză și sare într-o cratiță. Aduceți-l la foc mic.
În timp ce acest lucru se încălzește, spargeți gălbenușurile și așezați cealaltă jumătate a zahărului în lateral.
Așezați brânza într-un bain marie care are o baie de gheață în apropiere.
Odată ce laptele este fierbinte, bateți zahărul în gălbenușuri, temperați ouăle cu laptele fierbinte și amestecați.
Puneți-l înapoi în tigaie și pe foc mediu. Gatiti inghetata pana se ingroasa suficient pentru a acoperi spatele unei linguri de lemn.
Se toarnă anglaise în bain marie, peste brânză. Lăsați-l să se răcească complet, apoi burmix anglaise și strecurați-l printr-o sită fină.
Se toarnă în mașina de înghețată și se răcește congelator timp de cel puțin 1 oră.
Începeți prin decojirea și stoarcerea a aproximativ 30 de morcovi. Folosind un storcător, sucul de morcovi pentru a produce suc de 2 litri. Gatiti sucul de morcovi pana se reduce la aproximativ 17-18 uncii. Ar fi trebuit să devină gros.
Suc 1 ananas cu un storcător și apoi la fel ca sucul de morcovi, gătiți-l până se reduce la 3 1/2 uncii.
Pentru a începe înghețata, așezați laptele și smântâna într-o cratiță.
Se amestecă împreună zahărul, laptele uscat, glucoza uscată și stabilizatorul.
Împingeți-l în lapte. Gatiti amestecul la 185 de grade F.
În timp ce amestecul se încălzește, turnați sucul de morcovi și ananasul într-un bain marie cu o baie de gheață.
Se toarnă amestecul peste sucuri și se răcește complet.
Se strecoara printr-un chinois și a pus în mașină de înghețată. Congelați cel puțin 1 oră.
Cu pulpa rămasă din ananasul ras din tortul de morcovi, puneți-l în blender și piure. Puneți chipsurile pe un silpat și presărați cu zahăr pudră.
Preîncălziți cuptorul la 210 grade F.
Puneți chipsurile în cuptor timp de cel puțin 2 ore.
Odată ce chipsurile sunt uscate, scoateți chipsurile din cuptor și ridicați temperatura.
Folosind un diblu mic de lemn, încălziți așchii până când sunt pliabili și rotiți așchii în jurul diblului și apoi trageți-le. Se răcește, se lasă deoparte.
Folosind ananas proaspăt, coajați 2 ananas, tăiați-le și îndepărtați miezul.
Puneți-l în blender și piure până se omogenizează. Se strecoară piureul printr-un chinois.
Se amestecă zahărul, pectina și sarea. Într-o tigaie combinați piureul cu zahărul și pectina și adăugați vanilia.
Gatiti la foc mediu pana se ingroasa, la aproximativ 3 minute dupa ce se fierbe.
Se strecoară sosul și se pune la bain marie pentru a se răci complet.
Așezați într-o sticlă de stoarcere.
Încălziți untul de cacao până se topește în cuptorul cu microunde.
Încălziți ciocolata albă separat în cuptorul cu microunde până se topește. Acum că cele 2 sunt topite, amestecați-le împreună și amestecați în vanilie și sare. Tulpina printr-un chinois. Păstrați într-un loc cald până când este gata să vă pulverizați tortul.
Așezați glucoza și fondantul împreună într-o tigaie mică și gătiți până la auriu pal.
Se toarnă într-un castron mic de sticlă. Se lasă să se răcească, dar nu se configurează.
În timp ce se răcește pierce 6 nuci hickory cu scobitori.
Așezați o bucată de bandă de mascare pe marginea unei mese sau pe marginea unui raft. Scufundați piulița în zahăr și lipiți scobitoarea în banda de mascare, astfel încât să poată atârna și zahărul să picure și să se răcească.
Taie-o cât vrei cu sulița.
Acum că tortul este înghețat, tăiați bucăți de tort folosind un inel de tort de 6 inci. Cu tăietori mari de prăjituri tăiați încă 2 cercuri cu diametrul de 4 inci.
Așezați inelul de tort pe un carton de aceeași dimensiune. Aliniați inelul cu o bucată de acetat.
Așezați cea mai mare bucată de tort pe fund.
Puneți înghețata de brânză într-un bol de ajutor pentru bucătărie pentru a o înmuia.
Așezați-l într-o pungă și o țeavă în jurul bazei tortului și până la părțile laterale ale inelului. Doar așa părțile laterale ale inelului sunt acoperite cu înghețată. Lăsați-l să se răcească 5 minute.
Vâsliți înghețata de morcov în același mod și așezați-o într-o pungă de conducte.
Pipe un strat de înghețată peste tort.
Puneți-l în congelator 10 minute.
Puneți un alt strat de tort și repetați cu înghețată.
Puneți-l în congelator timp de 10 minute.
Pipe un strat subțire de sos de ananas peste înghețată. Se lasă să înghețe timp de 10 minute.
Pipe un strat de înghețată de brânză peste sos. Congelați timp de 10 minute.
Așezați ultimul tort peste, și țeavă de brânză înghețată pe partea de sus pentru a termina. Cu o spatulă metalică lungă off-set, netezi partea de sus. Lăsați tortul să înghețe cel puțin 1 oră.
Odată înghețat, scoateți tortul, îndepărtați inelul și acetatul. Neteziți părțile laterale.
Pregătiți-vă să pulverizați tortul cu spray-ul de ciocolată albă.
Odată ce tortul este pulverizat, puneți-l în congelator în timp ce temperați ciocolata.
Temperați ciocolata și întindeți-o pe foaia de transfer, tăiați după dorință.
Așezați ciocolata temperată pe exteriorul tortului, aderând-o folosind miere.
Încingeți blatul cu sos de ananas și sulițe de nuci hickory.
Se servește cu sos de ananas.