Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de înghețată cu cip de mentă. Această rețetă face 20 de porții cu 725 calorii, 10g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, făină de tort, gelatină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Înghețată Cu Cip De Mentă, Tort De Înghețată Cu Ciocolată Cu Mentă, și Tort De Înghețată Cu Ciocolată Cu Mentă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Înveliți o foaie de copt mai mare (17x13x1") cu spray nonstick. Linia de jos cu o marefoaie de hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu pentru a amesteca; pune deoparte. Folosind un mixer electric, bateți albușurile de ou la viteză medie-mare într-un castron mare până la lumină șiputrezit, 1-2 minute. Creșteți viteza la mare; adăugați cremă de tartru. Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptat zahăr. Bateți până când bezea estemoale și pernă, se triplează în volum șise formează vârfuri medii, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Albușuri De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
3
Folosind o spatulă, pliați ușor ingredientele uscateîn bezea, având grijă să nu se estompeze. Odată ce făina este aproape încorporată,pliați în unt, ulei și vanilie; continuațiplierea până când nu rămân aglomerări uscate de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Se toarnă aluatul în foaia pregătită; blat neted.
5
Coaceți până când tortul devine maro auriu deschis și arcurile înapoi ușor când sunt presate, 16–19minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se transferă într-o grătar și se lasă să se răceascăîn tigaie timp de 15 minute. Inversați tortul pe raft;îndepărtați hârtia și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
7
Folosind un cuțit zimțat, înjumătățiți tortul transversalîn 2 dreptunghiuri mai mici. Acoperiți și înghețați cu cel puțin 1 oră sau până la 5 zile înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
1
Așezați 1 dreptunghi de tort pe un platou mare sau un suport de tort.
2
Întindeți 1/2 cană de înghețată uniform peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Kilograme De Mure (aproximativ
3
Presărați uniform fursecurile zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
4
Răspândiți înghețata rămasă, fiindatent pentru a menține stratul de cookie uniform intact.În partea de sus cu dreptunghiul de tort rămas, presândușor să adere. Folosind o spatulă offset, laturile netede ale tortului. Congelați până la înghețatăeste ferm, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Cookie-uri
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
5
Așezați 2 linguri de apă rece într-un micsticlă rezistentă la căldură sau castron metalic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Sprinklegelatin peste; lasa sa se inmoaie, aproximativ 10 minute.
7
Se toarnă apă la o adâncime de 1/2" într-un set mic de Skillet la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
8
Transferați castronul cu gelatină în tigaie; se amestecă până se dizolvă gelatina, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Scoateți castronuldin tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Puneți smântâna răcită într-un castron mare.Folosind un mixer electric, bateți crema în timp ceadăugând treptat gelatină topită. Bate până laforma vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
11
Adăugați zahăr pudră și continuați să bateți până se formează vârfuri medii, iar frișca este moale și pernă (nu este rigidă sau granulată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
12
Adăugați colorant alimentar verde laobțineți o nuanță deschisă de menta-verde, 8-10 picături; pliați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor Verzi
Mentă
13
Folosind o spatulă offset, întindeți cremă biciuită pe întregul tort, creând fete dramatice deasupra. Împrăștiați stropi peste. Congelațipână când crema este setată, cel puțin 1 oră. Faceți înainte: tortul poate fi făcut cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.