Tort De Înghețată
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu înghețată ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 322 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan, lapte, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată De Casă, Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, și Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurtarea cremei; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul cremos alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți bine după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Se toarnă aluatul într - o tigaie unsă și făinată de 9 - x 5-x 3 inci.
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute; se scoate din tigaie și se răcește. Feliați tortul și serviți cu înghețată și căpșuni, dacă doriți.