Tort De Zmeură Ganache Fudge

Tort De Zmeură Ganache Fudge
Zmeura Ganache Fudge tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 2,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 816 calorii. Un amestec de praf de copt, frișcă grea, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 2 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 36%. Încercați Tort De Zmeură Ganache Fudge, Tort cu strat de zmeură de ciocolată cu glazură de Ganache, și Tort Guinness Fudge Bundt cu Guinness Ganache – nu este nevoie de ochelari de bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un foc sau un grătar de cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Lăsați focul sau grătarul să ardă la cărbuni.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Pulverizați un cuptor olandez de 12 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, combinați zahărul, făina, cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea. Într-un castron mediu, combinați ouăle, uleiul, laptele de unt, apa și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Lichior De AluneLichior De Alune
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă ingredientele lichide în ingredientele uscate. Se amestecă cu biciul de sârmă până se amestecă bine, aproximativ 2 minute. Aluatul va fi curgător.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Așezați 8 cărbuni sub cuptorul olandez și 16 cărbuni pe capac, coaceți în cuptorul olandez aproximativ 50 de minute sau până când tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei. Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți tortul din cuptorul olandez plasând suportul de răcire deasupra cuptorului olandez și răsturnând cuptorul.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți cuptorul olandez. Tort rece. Când se răcește complet, se taie în 2 straturi. Puteți folosi ață dentară pentru a tăia tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
8
Faceți ganache combinând toate ingredientele ganache într-un bol de dimensiuni medii. Se amestecă până se amestecă bine. Ganache va fi la fel de gros ca glazura. Dacă este prea gros, subțire cu puțină smântână sau lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Răspândiți pe stratul tăiat. Sus cu alt strat, tăiați partea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
10
Faceți glazură combinând ciocolata topită cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Se stropesc peste partea de sus a tort și se lasă să curgă în jos părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă FermeLa 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă Ferme
12
Garnisiți cu zmeură proaspătă și bucle de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
13
Se presară cu zahăr pudră, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista