Tort zară cu pere Riesling-Poached ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 40 de porții cu 135 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, zahăr granulat, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort de zară cu Riesling-pere braconate, Pere Poșate Riesling cu cremă de Cardamom, și Pere Dulci Riesling pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți o tigaie de tort de 9 inci și tapetați-o cu o rundă de hârtie pergament de 9 inci. Ungeți hârtia pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Formă De Tort
3
Într-un castron, cernem împreună făina de tort, praful de copt și sarea. Într-un castron mare, folosind un mixer portabil, bateți untul cu ambele zaharuri la viteză medie-mare până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină De Tort
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Adăugați gălbenușurile, pe rând, bătând bine între adaosuri. Bateți coaja de lămâie și extractul de vanilie. La viteză mică, bateți alternativ amestecul de făină și Zara până aproape amestecate. Cu o spatulă de cauciuc, terminați plierea amestecului împreună până la omogenizare. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de aproximativ 35 de minute, până când un tester de tort introdus în centru iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Lapte Bătut
Coaja De Lămâie
Făină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
5
Transferați tortul într-un suport pentru a se răci complet.
6
Curățați și înjumătățiți perele. Cu o lingură, scoateți miezurile și aruncați-le. Într-o cratiță mare, combinați Riesling-ul, apa, zahărul, fasolea și semințele de vanilie, coaja de portocală și păstăile de anason stelat. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Coaja De Portocala
Anason Stelat
Riesling
Pere
Semințe
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați jumătățile de pere și fierbeți la foc moderat, rotind o dată, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
8
Transferați perele pe o farfurie mare. Aruncați anasonul stelat, fasolea de vanilie și coaja de portocală. Se fierbe lichidul de braconaj Riesling la foc mare până se reduce la 1 cană și siropos, aproximativ 15 minute. Când perele s-au răcit, feliați-le pe lungime de 1/3 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Coaja De Portocala
Anason Stelat
Riesling
Pere
9
Într-un castron mic, combinați crme frache, extract de vanilie, semințe de vanilie și zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Extract De Vanilie
Vanilie
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Desfaceți tortul pe o farfurie și îndepărtați hârtia.
11
Tăiați tortul în 10 pene și transferați-l în farfurii.
12
Așezați o jumătate de pere feliată alături de fiecare felie de tort. Puneți o parte din siropul Riesling peste tort, acoperiți cu niște vanilie crme frache și serviți.