Tort de zară cu Riesling-pere braconate

Tort de zară cu Riesling-pere braconate
Tort zară cu pere Riesling-Poached ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 40 de porții cu 135 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, zahăr granulat, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort de zară cu Riesling-pere braconate, Pere Poșate Riesling cu cremă de Cardamom, și Pere Dulci Riesling pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți o tigaie de tort de 9 inci și tapetați-o cu o rundă de hârtie pergament de 9 inci. Ungeți hârtia pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Formă De TortFormă De Tort
3
Într-un castron, cernem împreună făina de tort, praful de copt și sarea. Într-un castron mare, folosind un mixer portabil, bateți untul cu ambele zaharuri la viteză medie-mare până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De TortFăină De Tort
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați gălbenușurile, pe rând, bătând bine între adaosuri. Bateți coaja de lămâie și extractul de vanilie. La viteză mică, bateți alternativ amestecul de făină și Zara până aproape amestecate. Cu o spatulă de cauciuc, terminați plierea amestecului împreună până la omogenizare. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de aproximativ 35 de minute, până când un tester de tort introdus în centru iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Lapte BătutLapte Bătut
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
5
Transferați tortul într-un suport pentru a se răci complet.
6
Curățați și înjumătățiți perele. Cu o lingură, scoateți miezurile și aruncați-le. Într-o cratiță mare, combinați Riesling-ul, apa, zahărul, fasolea și semințele de vanilie, coaja de portocală și păstăile de anason stelat. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Anason StelatAnason Stelat
RieslingRiesling
PerePere
SemințeSemințe
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați jumătățile de pere și fierbeți la foc moderat, rotind o dată, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
8
Transferați perele pe o farfurie mare. Aruncați anasonul stelat, fasolea de vanilie și coaja de portocală. Se fierbe lichidul de braconaj Riesling la foc mare până se reduce la 1 cană și siropos, aproximativ 15 minute. Când perele s-au răcit, feliați-le pe lungime de 1/3 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Anason StelatAnason Stelat
RieslingRiesling
PerePere
9
Într-un castron mic, combinați crme frache, extract de vanilie, semințe de vanilie și zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De VanilieExtract De Vanilie
VanilieVanilie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Desfaceți tortul pe o farfurie și îndepărtați hârtia.
11
Tăiați tortul în 10 pene și transferați-l în farfurii.
12
Așezați o jumătate de pere feliată alături de fiecare felie de tort. Puneți o parte din siropul Riesling peste tort, acoperiți cu niște vanilie crme frache și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RieslingRiesling
VanilieVanilie
SiropSirop
PerePere
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista