Tort De Zahăr Pudră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu zahăr pudră. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 369 calorii. Această rețetă servește 16. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de extract de vanillan, zahăr pudră, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gogoși de dovleac cu glazură de zahăr pudră și găuri de gogoși de zahăr condimentate, Gogoși Cu Zahăr Pudră, și Donete De Zahăr Pudră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Bateți untul într-un castron mare cu un mixer până devine cremos. Adăugați încet zahăr pudră, bătând până când amestecul este ușor și pufos. Bateți ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie. Bateți treptat făina în amestec cremos.
Puternic unt și făină un 10-in. (12 cani) tigaie cu tub simplu sau decorativ; adăugați migdale, apoi înclinați tigaia pentru a acoperi în interior cu nuci. Răzuiți aluatul în tigaie și blatul neted.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 1/2 ore.
Lăsați să se răcească în tigaie pe un raft 5 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginilor tubului pentru a slăbi tortul. Întoarceți-vă pe raft și lăsați să se răcească cel puțin 1 oră.
Se servește ușor cald sau la temperatura camerei, tăiat în felii subțiri.
Faceți înainte: până la 2 zile, etanș la temperatura camerei.