Tort de zahăr brun cu cremă de unt de arahide și Topping fragil
Această rețetă servește 42 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 170 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 17 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, extractul de vanillan, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Rolling Stones Cupcake cu zahăr brun cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil, Tort de mâncare al diavolului cu cremă de unt de zahăr brun, și Tort de migdale cu pere cu scorțișoară cremă de unt cu zahăr brun.
Instrucțiuni
Pregătiți Arahide Fragile De Modă Veche.
Bateți 1 1/2 căni de unt la viteză medie cu un mixer electric până când este cremos. Adăugați treptat zahărul, bătând 7 minute sau până devine pufos.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până când galbenul dispare.
Combinați făina și praful de copt.
Combinați laptele și vanilia. Adăugați treptat alternativ la amestecul de unt, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare.
Întindeți aluatul în 2 torturi unse și făinoase de 9".
Coaceți la 350 timp de 24 până la 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigăi; se răcește pe rafturi de sârmă.
Rupeți o pătrime din arahide de modă veche fragile în bucăți de 1 1/2" până la 2".
Așezați o pătrime suplimentară de fragil într-o pungă mare pentru congelator cu fermoar; zdrobiți în firimituri grosiere folosind un ciocan sau un sucitor. Rezervați restul fragil pentru o altă utilizare.
Întindeți crema de unt de arahide între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului. Apăsați fragil zdrobit grosier pe părțile laterale ale tortului.
Așezați bucăți de ciocolată, lapte și 1 lingură de unt într-un castron mic de sticlă. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut. Se amestecă până se omogenizează. Scufundați capetele bucăților fragile de arahide în ganache de ciocolată; așezați pe hârtie de ceară pentru a se întări.
Stropiți ganache rămas peste tort. Aranjați fragilitatea înmuiată deasupra tortului.
Make-Ahead notă: pregătiți straturile de arahide fragile și tort cu o zi înainte sau faceți întregul tort cu o zi înainte. Oricum ar fi, adăugați ciocolată fragilă chiar înainte de servire.