Tort de vis cu portocale
Orange Dream Cake este un desert care servește 12. Pentru 47 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 23 g de grăsimi și un total de 309 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, smântână grea pentru frișcă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Prajitura de vis cu portocale, Prajitura de vis cu portocale și Prajitura de vis cu migdale și portocale.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Se amestecă sucurile și se curăță până se omogenizează bine (amestecul poate părea cășat).
Combinați făina, praful de copt și sarea. Se adaugă treptat la compoziția cremă până se omogenizează bine.
Se toarnă în două unse și tape cu făină de 9 inci. tavi rotunde pentru copt.
Coaceți la 375° timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Pentru glazură, într-un castron mic, combinați nuca de cocos, zahărul, sucurile și 3 lingurițe de coajă.
Se lasa sa stea 10-15 minute sau pana se dizolva zaharul. Incorporati frisca.
Se întinde între straturile de tort și deasupra.
Stropiți cu coaja de portocală rămasă. Răciți timp de cel puțin 1 oră. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.