Tort De Vis Cu Inimă De Nucă De Cocos
Nevoie de o desert fără lactate? Tortul de vis cu inimă de nucă de cocos ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 2531 calorii, 26g de proteine, și 70g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de env. dream whip whipped topping mix, baker ' s angel flake coconut, lemon cake mix și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Vis Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă De Vis Cu Nucă De Cocos Mango, și Plăcintă de vis cu crustă de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet; se toarnă uniform în 2 tigăi de strat în formă de inimă unsă și făinată de 9 inci.
Coaceți 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește complet. Între timp, pregătiți amestecul de budincă conform instrucțiunilor de pe pachet pentru budincă, cu excepția utilizării a doar 1-3/4 căni de lapte; rece. Dați la frigider până când este gata de utilizare. Se amestecă până se omogenizează și devine cremoasă.
Împărțiți fiecare strat de tort răcit în jumătate orizontal, făcând un total de 4 straturi.
Întindeți fiecare dintre cele 3 straturi cu aproximativ 2/3 cană de budincă; stivuiți straturi. Acoperiți cu stratul de tort rămas.
Pregătiți amestecul de topping biciuit conform instrucțiunilor de pe pachet; nuanță roz cu câteva picături colorant alimentar.
Se întinde pe partea superioară și laterală a tortului; presărați nucă de cocos în jurul marginii de sus și pe partea laterală a tortului. Dați la frigider până când este gata de servit. Se acoperă cu zmeură chiar înainte de servire. Păstrați tortul rămas la frigider.