Tort De Vis

Tort De Vis
Tortul de vis este un lactate gratuit desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 2156 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ouă, apă, env. Dream whip biciuit topping mix, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Vis Cu Fistic, Tort De Vis Portocaliu, și Tort De Vis Cu Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați toate ingredientele într-un castron mare. Bateți cu mixerul electric la viteză mică doar până la umezire. Bateți la viteză medie 4 minute sau până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă într-un tub de 10 inci uns și făinat sau într-o tigaie cu tub canelat.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește 15 minute; slăbiți tortul din partea tigaiei cu spatulă sau cuțit. Scoateți ușor tortul din tigaie; se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
CuțitCuțit
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista