Tort De Vin De Mure I
Tort de vin Blackberry am nevoie de aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.21 pe portie, veți obține un desert care servește 10. O porție conține 507 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați blackberry jell-O, ouă, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu De Mure, Sorbet De Vin De Mure, și Blackberry-gelatină de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați pe tigaia cu tub de 9 sau 10 inch. Pune nuci pecan tocate în partea de jos a tigaie.
Combinați amestecul de tort, gelatina de mure, ouăle, uleiul și 1 cană de vin de mure. Bateți timp de 2 minute, apoi turnați aluatul deasupra pecanelor.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 40 până la 45 de minute sau până când se fac testele de tort.
Se toarnă 1/2 de glazură de vin de mure deasupra tortului cât este încă cald.
Lăsați să se stabilească timp de 10 minute, apoi scoateți tortul din tigaie. Lăsați tortul să se răcească complet înainte de a turna glazura rămasă deasupra.
Se amestecă împreună zahărul cofetarului, 1/2 cană de vin de mure și untul înmuiat sau margarina. Bateți până se omogenizează.