Tort De Vin De Mure I

Tort De Vin De Mure I
Tort de vin Blackberry am nevoie de aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.21 pe portie, veți obține un desert care servește 10. O porție conține 507 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați blackberry jell-O, ouă, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu De Mure, Sorbet De Vin De Mure, și Blackberry-gelatină de vin roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați pe tigaia cu tub de 9 sau 10 inch. Pune nuci pecan tocate în partea de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Combinați amestecul de tort, gelatina de mure, ouăle, uleiul și 1 cană de vin de mure. Bateți timp de 2 minute, apoi turnați aluatul deasupra pecanelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate Si Jumatate Sau Frisca, OptionalJumatate Si Jumatate Sau Frisca, Optional
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 40 până la 45 de minute sau până când se fac testele de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Se toarnă 1/2 de glazură de vin de mure deasupra tortului cât este încă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate Si Jumatate Sau Frisca, OptionalJumatate Si Jumatate Sau Frisca, Optional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Lăsați să se stabilească timp de 10 minute, apoi scoateți tortul din tigaie. Lăsați tortul să se răcească complet înainte de a turna glazura rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Se amestecă împreună zahărul cofetarului, 1/2 cană de vin de mure și untul înmuiat sau margarina. Bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate Si Jumatate Sau Frisca, OptionalJumatate Si Jumatate Sau Frisca, Optional
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Revista