Tort De Vacanță Plin De Fructe

Tort De Vacanță Plin De Fructe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de lire plin de fructe de vacanță. Această rețetă servește 12. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 514 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, afine, caise și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Lire La Grătar Umplut Cu Cremă, Tort De Vacanță, și Tort De Vacanță.

Instrucțiuni

1
Încălziți rachiul într-o cratiță de 1 litru la foc mic până se încălzește, apoi scoateți-l de pe foc și amestecați fructele uscate. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Preîncălziți cuptorul la 325 F cu suportul în mijloc. Inversați partea inferioară a tăvii cu formă de arc și blocați-o lateral. Tigaie cu unt generos și praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
3
Măcinați fin 3/4 cană de migdale cu 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie, apoi bateți împreună cu făina, praful de copt și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
MigdaleMigdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți untul și restul de 3/4 cană de zahăr cu un mixer electric la viteză medie-mare până la palid și pufos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
5
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare (aluatul va apărea coagulat), apoi adăugați vanilie, coajă și fructe cu coniac și bateți până se combină bine, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
FructeFructe
OuăOuă
6
La viteză mică, amestecați amestecul de făină până se încorporează. Puneți aluatul în tigaie, netezindu-l și acoperiți cu 1/3 cană de migdale rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți până când o culegere lungă de lemn introdusă în centrul tortului iese curată, 1 1/2 până la 1 3/4 ore. Rulați o spatulă metalică subțire în jurul valorii de tort, apoi se răcește în tigaie pe un raft 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
8
Între timp, topiți marmelada cu lichior într-o cratiță mică și grea la foc mediu, amestecând, apoi strecurați glazura printr-o sită într-un castron mic, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
LichiorLichior
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
9
Slăbiți din nou partea tortului cu o spatulă metalică subțire, apoi îndepărtați partea tigaiei și slăbiți fundul tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
10
Transferați tortul din tigaie în raft și periați glazura deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Tort rece complet, aproximativ 3 ore.
1
* Tortul îmbunătățește aroma dacă este făcut cu 1 zi înainte. * Tort păstrează, învelite în hârtie pergament, apoi folie, și a pus într-o pungă sigilată, la temperatura camerei 5 zile sau congelate 2 săptămâni (se aduce la temperatura camerei înainte de servire).
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista