Tort De Unt Brun

Tort De Unt Brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu unt brun. Această rețetă servește 2 și costă 2,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 114g de grăsime, și un total de 1896 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul brun, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tort De Unt Brun, Tort De Modă Veche Cu Unt Brun, și Tort de lire cu glazură de unt maro.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F cu suportul în mijloc. Unt și făină ușor o tigaie de pâine de 8 1/2 pe 4 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Încălziți untul într-o tigaie grea de 10 inci la foc mediu până când solidele din lapte de pe fund sunt maro ciocolată neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se transferă într-un castron puțin adânc și se răcește la congelator până se congelează, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Bateți împreună untul brun și zaharurile cu un mixer electric până la pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
6
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
7
La viteză mică, amestecați amestecul de făină până când este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Transferați aluatul în tigaie, netezind blatul, apoi bateți tigaia pe blat pentru a așeza aluatul.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți până se rumenesc și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată, 1 până la 1 1/4 ore. Se răcește în tigaie 30 de minute, apoi se răstoarnă tortul pe un suport și se răcește complet, cu partea dreaptă în sus, 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții2
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista