Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu ulei de măsline cu portocale confiate ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 223 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de păstăi de cardamom, extract de vanillan, miere de floare de portocal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort Cu Ulei De Măsline Portocaliu Cu Nuci Confiate, Tort De Ulei De Măsline Cu Portocale De Sânge Cu Fistic Confiat, și Tort de ciocolată dulce-amăruie cu aromă de portocale cu compot de portocale de sânge confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Aduceți zahăr, miere, cardamom și 3 căni de apă la aboil într-o cratiță medie grea, amestecând până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Miere
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați felii de portocale.Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți, întorcând felii de portocale ocazional, până când se înmoaie și siropul se reduce la 3 1/4 căni, aproximativ 40 de minute. Aranjați felii de portocale într-un singur strat pe foaia de copt pregătită; îndepărtați păstăile și semințele cardamom. Tulpina syrup.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Coversirop și felii de portocale separat; rece.Întoarceți feliile de portocale la temperatura camereiși reîncălziți ușor siropul înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Semințe
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți tigaia cuulei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Bateți ambele făină și următoarele 4 ingredienteîntr-un castron mediu. Folosind un mixer electric, bateți 1/4 cană de zahăr și 1/2 cană de ulei într-un vas mare timp de 1 minut. Bateți în gălbenușuri, apoi făinăamestec. Bateți în iaurt, coajă și vanilie.Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile de ouîntr-un alt castron mediu până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în 1/4 cană rămasăzahăr până se formează vârfuri ferme. Îndoiți albușurile de ouîn aluat doar pentru a amesteca în 2 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Iaurt
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
4
Transferați în tigaia pregătită; blat neted.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți tortul până când se introduce o scobitoareîn centru iese curat, aproximativ 25 de minute.Pierce tort fierbinte peste tot cu un metalbucătar. Stropiți încet 3/4 cană de sirop caldpeste tot. Când siropul este absorbit, încetse toarnă 3/4 cană mai mult sirop. Rezervați restulsirop pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Lăsați tortul să se răceascătigaie pe un suport de sârmă. Rulați un cuțit subțire în jurmarginea tigaiei pentru a elibera tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuțit
Tigaie
7
Îndepărtați pansidele. Aranjați felii de portocale confiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
8
Presărați fisticul peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Fistic
9
Se taie în picioareși se servește stropit cu mai mult sirop.