Tort De Tunel Macaroon Cu Ciocolată

Tort De Tunel Macaroon Cu Ciocolată
Ciocolata Macaroon tunel tort este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 194 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. 271 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână gălbenuș de ou, albuș de ou, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tort De Tunel Macaroon Cu Ciocolată, Tort De Tunel Macaroon Cu Ciocolată, și Tort De Tunel De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună scurtarea, 1 3/4 căni de zahăr alb, gălbenușul de ou și vanilia până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând folosind un mixer electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScurtareaScurtarea
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Combinați 2 căni de făină, cacao, bicarbonat de sodiu și sare; se amestecă alternativ în amestecul de ouă cu smântâna și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
SmântânăSmântână
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
OuăOuă
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
5
Într-un castron separat cu bătătoare curate, bateți albușul până se formează vârfuri moi. Presărați treptat în 1/4 cană de zahăr alb, continuând să bateți până la vârfuri ferme. Îndoiți nuca de cocos, 1 lingură de făină și 1 linguriță de vanilie cu mâna folosind o spatulă sau o lingură de lemn. Aruncați acest amestec cu lingurițe peste aluatul de ciocolată din tigaie. Aveți grijă să nu lăsați umplutura să atingă părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
CiocolataCiocolata
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Nucă De CocosNucă De Cocos
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
TigaieTigaie
6
Coaceți timp de 55 până la 65 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în tort iese curat. Se răcește timp de 15 minute în tigaie, apoi se inversează pe o grătar pentru a permite prăjiturii să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Scoateți tortul din tigaie și stropiți cu glazură de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Pentru a face glazură de vanilie, amestecați zahărul, untul și laptele cofetarilor într-un castron mic, adăugând treptat lapte până când amestecul este gros, dar se toarnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Stropiți peste tortul răcit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista