Tort De Ton Prăjit La Tigaie
Patty de ton prăjit la tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 443 calorii, 29G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, ton, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tort De Ton Prăjit La Tigaie, Tort De Ton, și Sandvișuri Cu Patty De Ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă tonul, oul, țelina, maioneza, nucile, pătrunjelul și mărarul împreună într-un castron până se combină uniform. Formați amestecul în două paturi.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti prajiturile in unt fierbinte pana cand sunt ferme si aurii, 2 pana la 3 minute; răsturnați și acoperiți fiecare tort cu brânză Cheddar. Continuați să gătiți până când a doua parte este maro aurie, încă 2 până la 3 minute.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.