Tort Tiramisu ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1174 calorii. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, praful de espresso instant, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort De Tiramisu, Tort De Tiramisu, și Tort De Tiramisu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați trei tigăi de tort de 9 inci cu spray antiaderent cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un castron mediu, combinați apa și pudra de espresso, amestecând până când espresso se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
1 Cană Alune Măcinate Fin
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați uleiul și ouăle, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Adăugați amestecul de espresso în amestecul de făină, bătând la viteză medie cu un mixer până când este combinat. Se amestecă smântâna. Puneți aluatul uniform în tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
1 Cană Alune Măcinate Fin
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Coaceți până când un pick de lemn introdus în centru iese curat, 18-22 de minute. Se răcește în tigăile de pe rafturile de sârmă timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă.
8
Periați fiecare strat de tort cu 1 lingură de lichior cu aromă de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior
Cafea
9
Într-o cratiță mică, combinați ciocolata tocată și smântâna grea. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand constant, pana cand ciocolata este topita si neteda. Se răcește timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Întindeți un strat subțire de glazură de ciocolată și apoi umplutura de Mascarpone peste un strat de tort. Sus cu ladyfingers, tăiate-părți în sus, tăiere pentru a se potrivi, dacă este necesar. Sus cu un al doilea strat de tort și repetați procedura. Sus cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De Ciocolata
Magazin Cu 2 Recipiente A Cumparat Frisca
Mascarpone
4 Felii Subțiri De Salam
11
Întindeți glazura de ciocolată rămasă pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului. Păstrați tortul, acoperit, la frigider până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De Ciocolata
4 Felii Subțiri De Salam
12
Într-un castron mediu, bateți mascarpona și zahărul la viteză medie cu un mixer până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
13
Adăugați crema, bătând până când amestecul se îngroașă. Acoperiți și răciți până la 3 zile.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșie rubinie intensă. Buchetul său îmbină aromele fructate tipice de Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. Pe palat este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltareacesta merge cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, înălțate perfect de brânzeturile îmbătrânite.