Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu struguri Concord ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 693 calorii, 6g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, vinul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Porumb Cu Struguri Concord, Tort De Porumb Cu Struguri Concord, și Tort Concord cu struguri și lămâie cu susul în jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Ungeți tigaia rotundă de 9 inci cu 1 lingură de unt. Tapetați fundul tigaiei cu hârtie pergament și acoperiți și ungeți din nou cu orice unt a rămas pe peria de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Perie De Patiserie
1 Lingură De Grăsime Naturală
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Bateți ouăle și zahărul brun la viteză medie-mare până la galben pal și spumos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați sare, vin, lapte, ulei și coajă de lămâie și bateți până se combină, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Combinați făina și praful de copt într-un castron mic. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați amestecul de făină. Bateți doar până se combină, răzuind părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar. Îndoiți strugurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Struguri
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și coaceți până când testerul de tort introdus în mijlocul tortului iese curat, rotind tigaia la jumătatea coacerii, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se răcește tortul în tigaie aproximativ 10 minute, apoi se întoarce pe o placă mare. Inversați imediat pe suportul de răcire setat peste foaia de copt căptușită cu pergament (pentru a prinde orice picături).
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Pentru gemul de struguri Concord: în timp ce tortul se răcește, puneți o farfurie mică în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Struguri
8
Îndepărtați cojile de struguri ciupind strugurii și așezați-le într-un robot de bucătărie. Se pulsează cu 1/4 cană de zahăr până se curăță complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Combinați cojile curățate, strugurii curățați, sucul de lămâie și restul de 3/4 cană de zahăr într-o cratiță cu fund mediu greu. Aduceți amestecul la fiert la foc mediu-mare, apoi reduceți la mediu-mic și fierbeți, amestecând frecvent, până se îngroașă și se reduce la 1 cană, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Struguri
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Strecurați gemul fierbinte într-o ceașcă de măsurare din sticlă; aruncați semințele (gemul strecurat va măsura aproximativ 3/4 cană). Pentru a testa coacerea, aruncați o lingură de gem pe placa răcită și lăsați să stea timp de 1 minut. Înclinați farfuria: dacă gemul rulează, readuceți-l în cratiță și fierbeți 3 până la 5 minute și testați din nou. Gemul se face când rămâne într-o movilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Întindeți gemul cald peste tortul cald și lăsați să se răcească complet, aproximativ 1 oră.