Tort De Strat De Înaltă Altitudine
Tortul cu strat de mare altitudine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 16 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 240 calorii. Dacă aveți extract de vanillan, lapte, făină de tort și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Tort de ciocolată sănătos cu glazură de ciocolată (altitudine mare ), Pâine De Porumb De Mare Altitudine, și Pâine De Banane De Înaltă Altitudine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făină două tigăi rotunde de tort de 9 inch. Cerneti faina de tort si praful de copt intr-un bol si dati deoparte.
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, până la 10 minute.
Se amestecă ouăle pe rând, amestecându-le complet pe fiecare înainte de a adăuga următoarea. Se amestecă vanilia. Se amestecă făina și praful de copt, alternând cu laptele până când aluatul este neted. Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite. Atingeți de câteva ori fundul tigăilor de pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un cuțit introdus în centrul prăjiturilor iese curat, 25 până la 30 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăile așezate peste un suport de sârmă.