Tort De Stivă De Modă Veche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de stivă de modă veche. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 700 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,22 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 9 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 17 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tort De Stivă De Modă Veche, Stivă De Tort Confetti, și Tort De Stivă De Căpșuni.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul, sarea și praful de copt. Faceți o fântână în centrul amestecului și turnați ouăle, extractul de vanilie și untul. Folosind degetele, amestecați bine, până când se formează un aluat ferm. Înfășurați într-un prosop de ceai curat și răciți la frigider 8 până la 12 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Întoarceți un vas de copt rotund de 9 inci cu susul în jos și ungeți ușor suprafața.
Strângeți o porție din aluat și rotiți-o într-un cerc de 9 inci cu o grosime de aproximativ 1/3 inch. Continuați acest proces cu tot aluatul, făcând 5 până la 7 straturi.
Coaceți fiecare strat individual în cuptorul preîncălzit timp de 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Într-o cratiță medie la foc mediu, așezați fructele uscate în suficientă apă pentru a le acoperi. Gatiti pana se inmoaie si se raspandeste, dar nu curge, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă scorțișoara, nucșoara și sarea.
Stivați straturile, răspândind porțiuni egale ale amestecului de fructe între fiecare strat și deasupra stratului final. Se răcește la frigider între 8 și 12 ore sau peste noapte.