Tort de steag din 4 iulie

Tort de steag din 4 iulie
Dacă $2.93 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tortul de pavilion din 4 iulie ar putea fi un excelent fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 812 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați granule de cafea instant, sare, zahăr de cofetari și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort de steag 4 iulie, Al patrulea tort de pavilion iulie, și Tort De Pavilion pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie metalice de 13 x 9 inci și tapetați fundul cu hârtie de ceară sau pergament. Ungeți hârtia și pudrați tigaia cu făină, eliminând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
3
Într-un castron mediu, amestecați împreună apa clocotită, pudra de cacao și granulele de cafea instant până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea InstantCafea Instant
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Într-un al doilea castron mediu, cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați untul cu ambele zaharuri și bateți pe mediu până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
7
Adăugați ouăle, pe rând, și bateți pe mediu până se încorporează complet. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecurile de făină și pudră de cacao în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină. (Aluatul poate părea coagulat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
8
Turnați aluatul în tigaia pregătită, netezind blatul și coaceți tortul până când o scobitoare de lemn introdusă în centru iese curată și tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe un suport timp de 10 minute, apoi răsturnați tortul pe suport, îndepărtați ceara sau hârtia pergament și lăsați-l să se răcească complet. Faceți înainte: tortul neînghețat, poate fi răcit, înfășurat în siguranță în folie de plastic și păstrat la temperatura camerei până la 24 de ore, înainte de asamblare și servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
1
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați crema de brânză și untul și bateți până când sunt cremoase și netede, 3 până la 5 minute. Bateți extractul de vanilie. Cu mixerul la foc mic, adăugați zahărul de cofetărie cernut în trei loturi, amestecând până se încorporează complet. Măriți viteza la mediu-mare și bateți până când glazura este netedă. Răciți glazura la frigider timp de 30 de minute înainte de a asambla tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
1
Înghețați partea superioară și părțile laterale ale tortului cu 2 1/2 căni de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
2
Transferați glazura rămasă într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârful stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
3
Folosind o scobitoare sau un cuțit mic, conturați un dreptunghi de 4 1/2 inch lungime pe 3 1/2 inch lățime în colțul din stânga sus al tortului. Această zonă va fi rezervată afinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuțitCuțit
4
Începând cu partea mai lungă a tortului care este cea mai apropiată de dvs., introduceți o linie de glazură de-a lungul marginii superioare a tortului, apoi aranjați două rânduri orizontale de zmeură direct deasupra liniei de glazură. Pipetați o a doua linie de glazură deasupra zmeurii și aranjați încă două rânduri orizontale de zmeură direct deasupra glazurii. Repetați acest proces încă de două ori, asigurându-vă că excludeți colțul din stânga sus care este rezervat afinelor. Aranjați afinele în rânduri orizontale în colțul din stânga sus al tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ZmeurăZmeură
GlazuraGlazura
5
Feliați și serviți tortul imediat sau păstrați-l, acoperit bine în folie de plastic, la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Ocazii4 iulie
Revista