Tort De Smântână Cu Smântână
Nevoie de un desert vegetarian? Tortul cu smântână cu smântână ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 767 calorii. Această rețetă servește 4. 245 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, făină, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tort De Smântână Cu Smântână, Tort De Smântână Cu Smântână, și Tort De Smântână Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de pâine de 8x4 inci.
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos.
Adăugați smântână și ouă.
Adăugați făină și vârf de sifon, amestecați bine.
Se toarnă într-o tigaie de pâine de 8x4 inci.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 1 oră sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.