Tort de smântână cu glazură de rom

Tort de smântână cu glazură de rom
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu smântână cu glazură de rom. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 350 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți extract de vanillan, apă, rom și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Vanilie Și Smântână Cu Glazură De Vanilie, Tort De Smântână Cu Smântână, și Tort De Smântână Cu Smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a pregăti tortul, înveliți o tigaie cu tub de 10 inci cu spray de gătit; praf cu pesmet. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Puneți untul și zahărul granulat într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Adăugați lapte, 1 lingură de rom și vanilie; bateți până se combină. Bateți la viteză mică, adăugați amestecul de făină și smântână alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; bate până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Miere De CitriceMiere De Citrice
8
Lingură aluat în tigaie pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie 10 minute. Desfaceți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Așezați o farfurie cu susul în jos deasupra tortului; inversați pe farfurie. Inversați din nou tortul. Pierce tort din belșug cu un pick de lemn.
11
În timp ce tortul se coace, pregătiți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
12
Combinați zahărul brun, 2 linguri de rom și apa într-o cratiță mică; se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
13
Adăugați 1 1/2 linguri de unt, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
14
Stropiți jumătate de glazură caldă uniform peste tortul cald; lăsați amestecul să se absoarbă în tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
15
Stropiți glazura rămasă peste tort. Tort rece complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista