Tort de smântână cu glazură de rom

Tort de smântână cu glazură de rom
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu smântână cu glazură de rom. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 350 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți extract de vanillan, apă, rom și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Vanilie Și Smântână Cu Glazură De Vanilie, Tort De Smântână Cu Smântână, și Tort De Smântână Cu Smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Pentru a pregăti tortul, înveliți o tigaie cu tub de 10 inci cu spray de gătit; praf cu pesmet. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Puneți untul și zahărul granulat într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați lapte, 1 lingură de rom și vanilie; bateți până se combină. Bateți la viteză mică, adăugați amestecul de făină și smântână alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; bate până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Miere De CitriceMiere De Citrice
8
Lingură aluat în tigaie pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie 10 minute. Desfaceți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Așezați o farfurie cu susul în jos deasupra tortului; inversați pe farfurie. Inversați din nou tortul. Pierce tort din belșug cu un pick de lemn.
11
În timp ce tortul se coace, pregătiți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
12
Combinați zahărul brun, 2 linguri de rom și apa într-o cratiță mică; se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
13
Adăugați 1 1/2 linguri de unt, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
14
Stropiți jumătate de glazură caldă uniform peste tortul cald; lăsați amestecul să se absoarbă în tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
15
Stropiți glazura rămasă peste tort. Tort rece complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista