Tort de smântână cu glazură de rom
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu smântână cu glazură de rom. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 350 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți extract de vanillan, apă, rom și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Vanilie Și Smântână Cu Glazură De Vanilie, Tort De Smântână Cu Smântână, și Tort De Smântână Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tortul, înveliți o tigaie cu tub de 10 inci cu spray de gătit; praf cu pesmet. Pune deoparte.
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând bine cu un bici.
Puneți untul și zahărul granulat într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați lapte, 1 lingură de rom și vanilie; bateți până se combină. Bateți la viteză mică, adăugați amestecul de făină și smântână alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; bate până se combină.
Lingură aluat în tigaie pregătit.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie 10 minute. Desfaceți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă.
Așezați o farfurie cu susul în jos deasupra tortului; inversați pe farfurie. Inversați din nou tortul. Pierce tort din belșug cu un pick de lemn.
În timp ce tortul se coace, pregătiți glazura.
Combinați zahărul brun, 2 linguri de rom și apa într-o cratiță mică; se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați 1 1/2 linguri de unt, amestecând până se topește untul.
Stropiți jumătate de glazură caldă uniform peste tortul cald; lăsați amestecul să se absoarbă în tort.
Stropiți glazura rămasă peste tort. Tort rece complet.