Tort De Smochine I

Tort De Smochine I
Tortul de smochine I este un vegetarian rețetă cu 15 porții. Acest desert are 224 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de praf de copt, cuișoare măcinate, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Crostini De Smochine Coapte, Newtoni De Smochine De Casă, și Paleo Almond Fig Quickbread pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se amestecă împreună făina, scorțișoara, cuișoarele, nucșoara, 1 linguriță de bicarbonat de sodiu, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
3
Într-un castron mare, cremă împreună 1 cană unt și 1 1/2 cană zahăr până la lumină și pufos. Se amestecă ouăle. Bateți în amestecul de făină alternativ cu laptele de unt, amestecând doar până când este încorporat. Îndoiți smochinele și pecanele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Pentru a face glazura: într-o cratiță mare, amestecați împreună untul, zahărul, laptele evaporat și bicarbonatul de sodiu. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Apoi gătiți fără a agita până când amestecul devine maro sau până când ajunge la stadiul de minge moale pe un termometru cu bomboane (234 grade F - 115 grade C). Se răcește până la călduță (110 grade F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Se toarnă într-un castron mic și se bate până se îngroașă până se răspândește consistența. Răspândiți rapid glazura pe tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista