Tort De Sifon Cu Nucă De Cocos

Tort De Sifon Cu Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu sifon de nucă de cocos. Această rețetă servește 16. O porție conține 601 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați extract de nucă de cocos, unt, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Șifon Cu Lămâie De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Șifon De Nucă De Cocos, și Plăcintă Cu Șifon Cu Dovleac De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Așezați albușurile într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Între timp, așezați ghimbirul și 2 linguri de zahăr într-un mic robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
3
Într-un castron mare, combinați făina, 1-1/4 căni zahăr, praf de copt, sare și amestec de ghimbir. Într-un alt castron, bateți gălbenușurile, ouăle, uleiul, apa și extrageți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Se adaugă la ingredientele uscate; bateți până se omogenizează bine.
5
Adăugați crema de tartru și zahărul rămas în albușurile de ou; bateți cu bătătoare curate până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
6
Lingura ușor în trei ungreased 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
7
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta buzunarele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
8
Coaceți pe cel mai de jos raft al cuptorului la 325 CP timp de 22-26 minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
9
Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
10
Într-un castron mare, bateți untul până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
11
Adăugați zahărul, laptele, extractul și sarea cofetarilor; bate pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
12
Așezați stratul de tort de jos pe o farfurie de servire; se întinde cu 1 cană de glazură. Repetați straturile de două ori. Frost părți de tort cu glazura rămasă. Apăsați nuca de cocos deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
13
Se ornează cu coajă de portocală și tei. Se da la frigider pana se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De TeiCoaja De Tei
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista