Tort De Sifon Cu Citrice
Citrus Chiffon Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 162 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, albușurile de ou, uleiul de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Citrus Chiffon Pie, Salată De Sifon Cu Citrice, și Tort De Cacao Fierbinte Chiffon {Tort Felie Brutari} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați praful de copt, sarea, 7 uncii de zahăr și făina într-un castron mare, amestecând cu un tel până când amestecul este bine combinat.
Combinați coaja de portocală și următoarele 5 ingrediente (prin gălbenușuri de ou) într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de coajă în amestecul de făină, amestecând până se omogenizează.
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Adăugați cremă de tartru; bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1 uncie de zahăr, bătând până se formează vârfuri tari. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de făină; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas.
Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, care se întinde uniform. Spargeți buzunarele de aer tăind aluatul cu un cuțit.
Coaceți la 325 timp de 45 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia; se răcește complet. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați tortul pe farfurie. Cerneti zaharul pudra deasupra tortului.