Tort De Shortcake Cu Căpșuni
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 605 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,21 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă de la femeia pionieră are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Shortcake Cu Căpșuni, Tort De Shortcake Cu Căpșuni, și Tort De Shortcake Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
IMPORTANT: asigurați-vă că utilizați o tigaie de tort care are o adâncime de cel puțin 2 inci! Înainte de coacere, aluatul nu trebuie să umple tigaia mai mult de jumătate. Cernem împreună făina, sarea, bicarbonatul de sodiu și amidonul de porumb.Cremă 9 linguri unt cu zahărul până când este ușor și pufos.
Adăugați ouă pe rând, amestecând bine de fiecare dată.
Adăugați smântână și vanilie și amestecați până se combină.
Adăugați ingrediente uscate cernute și amestecați la viteză mică până când abia se combină.
Se toarnă în tigaie unsă și făinată de 8 inci.
Coaceți la 350 de grade timp de 45 până la 50 de minute, sau până când nu mai jiggly ca fundul meu.
Scoateți din tava de tort imediat ce o scoateți din cuptor și puneți-o pe un suport de răcire și lăsați-o să se răcească complet.Tăiați căpșunile și tăiați-le în jumătate de jos în sus.
Se pune într-un castron și se presară cu 3 linguri de zahăr. Se amestecă împreună și se lasă să stea 30 de minute. După 30 de minute, zdrobiți căpșunile în două loturi.
Presărați fiecare jumătate cu 1 lingură de zahăr și lăsați să stea încă 30 de minute.Faceți glazură: combinați crema de brânză, 2 bețișoare unt, zahăr pudră cernut, vanilie și o picătură de sare într-un bol de amestecare.
Se amestecă până când este foarte ușor și pufos.Feliați tortul în jumătate prin mijloc.
Întindeți căpșunile uniform pe fiecare jumătate (tăiate cu fața în sus), turnând toate sucurile.
Puneți jumătățile de tort în congelator timp de cinci minute, doar pentru a ușura glazura.
Scoateți din congelator. Folosiți puțin mai puțin de 1/3 din glazură pentru a întinde deasupra căpșunilor pe stratul inferior.
Așezați al doilea strat deasupra.
Adăugați jumătate din glazura rămasă în partea superioară răspândind uniform, apoi întindeți restul de 1/3 cană în jurul părților laterale.Lăsați simplu sau garnisiți cu jumătăți de căpșuni.Important: tortul este cel mai bun atunci când este servit ușor rece. Conținutul de unt din glazură îl va face să se înmoaie la temperatura camerei. Pentru cele mai bune rezultate, depozitați la frigider!